Studio SGRN

samenwerken“Samen werken aan bijzondere en effectieve architectuur”

StudioSEGEREN is een kleinschalig en veelzijdig architecten- en ontwerpbureau dat met grote betrokkenheid werkt aan ontwerpopgaven in architectuur, interieur, meubels, tuinen en grafisch ontwerp.

Studio SGRN werkt samen met de gebruiker aan bijzonder en effectief maatwerk. Met onze brede visie op architectuur, en met duurzaamheid als vanzelfsprekendheid denken wij het liefst integraal en vanaf het eerste idee mee, of het nou gaat om uw (nieuwe) woonhuis, kantoor, of een Logo of huisstijl.

maatwerk“Geen dure Haute-Couture, maar wél persoonlijk maatwerk”

Studio SGRN onderscheidt zich door inlevingsvermogen en betrokkenheid. Wij ontwerpen voor de eindgebruiker en met de toekomst in gedachten.

Wij vinden dat elke opgave het verdient als uniek te worden behandeld en geloven niet in één stijl of antwoord.

Studio SGRN heeft een onderzoekende ontwerphouding, we nemen niets voor zoete koek en stellen veel vragen. Zo komen we samen tot de essentie van de vraag, en ontstaat een helder en oorspronkelijk concept.

duurzaam“Duurzaamheid en integrale oplossingen zijn vanzelfsprekend. “

Materialen worden altijd zorgvuldig gekozen. Energiehuishouding is al vroeg in het ontwerpproces aanwezig. En doordat we samen in de ideeënfase hebben geïnvesteerd zijn onze ontwerpen toekomstbestendig.

Verschillende disciplines worden gecombineerd en als één geheel ontworpen. Het mee-ontwerpen van een tuin kan doorslaggevend zijn voor het succes van een ontwerp.Jelle Segeren MArch.  heeft zijn opleiding tot architect genoten aan de MA+U Master of Architecture // Master of Urbanism en heeft daarvoor uitgebreide technische kennis als ingenieur opgedaan aan de HTS HAN Built Environment.

Voordat hij StudioSGRN oprichtte deed hij ervaring op bij Perceptual Architecten, en Architectenbureau Van den Hoeven. Waar hij werkte in alle fasen, van idee-ontwikkeling tot en met bouw(voorbereiding) en oplevering.

Ingeschreven in het wettelijk architectenregister onder nummer 1.141115.013

In zijn werk als architect en ontwerper is Jelle een veelzijdige,  geëngageerde en creatieve architect met brede interesse, en een ruime blik op architectuur en ontwerp.

Jelle woont met zijn vriendin en twee dochters in Elst. Hij brengt graag tijd door met zijn gezin en neemt zijn meiden graag mee op sleeptouw tijdens het hardlopen of fietsen. Ze zijn graag buiten en genieten van de luxe van eenvoud.

“Met mijn ontwerpen wil ik ook úw wereld verbeteren, noem mij maar een praktisch idealist”